Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Magyarnak számkivetve
  2007-01-06 16:04:37, szombat
 
 
Magyarnak számkivetve
(olvasónktól)

Vétkesek közt cinkos, aki hallgat.

Magyarnak lenni, tudatos sorsvállalás, egyfajta keresztre feszítettség. S amellett, hogy büszke gyönyörűség, mérhetetlen fájdalom és sziszifuszi küzdelem, ami számtalanszor reményvesztéssel jár.

Uram! - adj erőt, hogy túléljük mindazt, ami bekövetkezett, mert ha el is múlnak a renyhe népek, ne múljanak el velük, a tiszta Lóthok. Kérünk segíts meg minket, hallgass meg minket, fohászkodunk Hozzád egy új esztendő hajnalán.

S miközben a Jó Istenhez fohászkodunk, és sokan Magyarország Nagyboldogasszonyához, s egyben Babba Máriához, ősi hitünk Napbaöltözött Asszonyához, hogy hozzon ránk végre víg esztendőt, mert megbűnhődtük már nemcsak a múltat, de a jövendőt is: fel kellene végre ébredni! Mert nem elég csak imádkozni, nem elég csak fohászkodni, segíteni kell magunkon.

Én nem hiszem, hogy igaz lenne, hogy meg kell bocsájtani az ellenségeinknek, akik gúnyt űznek belőlünk, akik bemocskolják, megbecstelenítik legféltettebb és legszentebb nemzeti értékeinket, nemzeti nagyjainkat, hitünket, jószándékainkat.

Azt viszont tudom, ha nem fogunk össze, ha nem fogjuk meg egymás kezét, akiknek a szíve, a lelke, a hite, a hivatása magyar, akkor elveszünk.

Nem várhatunk csodákra. Nem várhatunk arra, hogy Isten majd megsegít, ha magunk nem teszünk érte semmit. Isten szabad akarattal ruházott fel minket. Nem akarok megbocsájtani az ellenünk vétkezőknek, nem akarok megbocsájtani a hazám, a nemzetem ellen tevőknek, a Kárpát-medencei magyarság elpusztításán munkálkodoknak. Ma Magyarországnak tízmillió állampolgára van. De ez nem azonos azzal a számmal, hogy hányan vagyunk valójában magyarok. Az állampolgárság önmagában még nem tesz senkit magyarrá. Ez két külön kategória.

Amíg Magyarországnak nincs magyar érdekeket védő alkotmánya, nincsenek kellő számban a magyarság érdekeiért küzdő politikusai, addíg azok, akik magyar érzelműek, akiknek magyarul dobog a szívük, hátrányos helyzetben vannak a saját hazájukban. Magyarok vagyunk, a saját hazánkban számkivetetten.

Ahol egy parlamenti szdsz-es párt-politikus megengedheti magának, mint tavaj, hogy karácsonyi üdvözletként olyan üdvözlőlapot küldjön ki a választópolgároknak, ahol egy menórára akasztva annak talpából, lefelé csüngve, fejjel lefelé lógjon a keresztény karácsonyt szimbolizáló karácsonyfa, egy keresztény országban, ott nagyon nagy baj van.

Ha egy parlamenti képviselő büntetlenül megteheti mindezt, nem határolódnak el tőle, nem vonják meg a mandátumát, nem közösítik ki, ha egy 80-90 % -ban keresztény országban hátrányos helyzetben vannak a keresztények, ott valami nagyon nagy baj van. Ott olyannyira gyengévé, renyhévé vált a nép, hogy nem csodálkozhatunk rajta, ha kiesik az Idő rostáján.

A cél nyílvánvaló: lekicsinyelni, összemosni a 45 óta elhallgatott, meghamisított magyar történelem igazságait, újból feleleveníteni a nemzeti és keresztény értékek elleni nyílt ellenségeskedést. Elvenni a még megmaradt parányi nemzeti öntudatunkat is. Itt a nemzetközi érdekek szolgálatába szegődött politikusok nyíltan és orcátlanul állítanak szembe magyart a magyarral. Ma már a keresztény egyházak ellen is nyíltan támad a hatalom. Korlátozni kívánja tevékenységüket, megrövidíti őket a nekik törvény által biztosított támogatásokban, és rendszeresen provokálja, támadja a keresztény egyházakat és értékeket. Cinikusan csak a megbocsájtásra hivatkoznak, azt elfogadják, miszerint mi minden gazemberségüket kötelesek vagyunk a keresztény hit szerint nekik megbocsájtani.

A jelenlegi tendencia egy morál nélküli társadalom létrehozása, informálatlan, agymosott tömegekkel, egy kreált ellenségkép kialakításával függőségben tartottakkal, akiket azután kényük kedvük szerint használnak fel saját, egyéni érdekeik megvalósításához.

És ha mi nem teszünk azért, hogy megvédjük magunkat, ha nem teszünk azért, hogy ne így kelljen élnünk, ilyen morál nélküliség tomboljon az országban, ilyen keresztény és magyarellenesség, akkor tudomásul kell vennünk, hogy nem áldozatok vagyunk, hanem bűnösök.

Mert "Vétkesek közt cinkos, aki hallgat", és "Aki megbocsájtja a gaztettet, az maga is cinkossá és vétkessé válik".

És addig is, míg mindez sikerül, József Attila szavait idézve fohászkodhatunk:

"S mégis magyarnak számkivetve,
lelkem sikoltva megriad -
édes Hazám, fogadj szívedbe,
hadd legyek hűséges fiad!"

Ámen
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: megbecstelenítik, ellenségeskedést, magyarellenesség, reményvesztéssel, megvalósításához, tevékenységüket, magyarországnak, csodálkozhatunk, gazemberségüket, jószándékainkat, fohászkodhatunk, ellenségeinknek, állampolgárság, kialakításával, munkálkodoknak, megbocsájtásra, számkivetetten, támogatásokban, feleleveníteni, informálatlan, lekicsinyelni, megbocsájtani, bekövetkezett, meghamisított, elpusztításán, napbaöltözött, számtalanszor, legféltettebb, elhallgatott, bemocskolják, fohászkodunk, állampolgára, feszítettség, tartottakkal, rendszeresen, megbűnhődtük, renyhe népek, tiszta Lóthok, hivatása magyar, ellenünk vétkezőknek, nemzetem ellen, állampolgárság önmagában, magyarság érdekeiért, saját hazájukban, saját hazánkban, parlamenti szdsz-es, menórára akasztva, keresztény karácsonyt, keresztény országban, parlamenti képviselő, nemzetközi érdekek, keresztény egyházak, Magyarország Nagyboldogasszonyához, Babba Máriához, Napbaöltözött Asszonyához, Amíg Magyarországnak, József Attila,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Esti kép  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Tavasz  Ázzal aki csak szép  Facebookon kaptam  Muratáj  Egyszerűen  Facebookon kaptam  Alakot vált...  Gaál Viktor gondolata  Beney Zsuzsa - Tavasz  Paul David Tripp Április 24  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Gizike bar...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Semmit ne higgy el  Ma  Próbálkozni kell ahhoz,  Facebookon kaptam  802 esztendeje, 1222. április ...  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  A könnyek összegyűjtése  Szép estét kedves látogatóimna...  Föld napja április 22  Bizonyos kulturális szint nélk...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 23  A föld szépségéért  Aki szeret, annak senki sem id...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az elfogadásnak...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jékely Zoltán: Szent György-k...  Facebookon kaptam  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Emberként automatikusan értéke...  Aki szeret, annak senki sem id...  Tehetségtelen gyerek nincs.  Facebookon kaptam  Minden gyerek jó.  Esti kép  Paul David Tripp Április 24  Az idő elsodorja létezésünk  Próbálkozni kell ahhoz,  A világnak égető szüksége van ...  Viharban csak az a fa marad ál...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ez a jó az alvásban.  Alakot vált...  A fák lelke  Facebookon kaptam  Mindenünk, amink van, amit sze...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A világnak égető szüksége van ...  A végzet az  Facebookon kaptam  Próbálkozni kell ahhoz,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Gárdonyi Géza - Április végén  A föld szépségéért  Önmagaddal nem lehetsz elégede...  A Gömb  Környezetvédelem  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Rögtön puha Mézes Krémes  Facebookon kaptam  Ébredj  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Jékely Zoltán: Szent György-k...  Ébredj  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 24  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 23  Facebookon kaptam  Alvó cica  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gárdonyi Géza - Április végén  Gárdonyi Géza - Április végén  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
renyhe népek, tiszta Lóthok, hivatása magyar, ellenünk vétkezőknek, nemzetem ellen, állampolgárság önmagában, magyarság érdekeiért, saját hazájukban, saját hazánkban, parlamenti szdsz-es, menórára akasztva, keresztény karácsonyt, keresztény országban, parlamenti képviselő, nemzetközi érdekek, keresztény egyházak, nekik törvény, keresztény egyházakat, megbocsájtásra hivatkoznak, jelenlegi tendencia, morál nélküli, kreált ellenségkép, megbecstelenítik, ellenségeskedést, magyarellenesség, reményvesztéssel, megvalósításához, tevékenységüket, magyarországnak, csodálkozhatunk, gazemberségüket, jószándékainkat, fohászkodhatunk, ellenségeinknek, állampolgárság, kialakításával, munkálkodoknak, megbocsájtásra, számkivetetten, támogatásokban, feleleveníteni, informálatlan, lekicsinyelni, megbocsájtani, bekövetkezett, meghamisított, elpusztításán, napbaöltözött, számtalanszor, legféltettebb, elhallgatott, bemocskolják, fohászkodunk, állampolgára, feszítettség, tartottakkal, rendszeresen, megbűnhődtük, sorsvállalás, megengedheti, üdvözletként, magyarország, megbocsájtja, üdvözlőlapot, szimbolizáló, keresztények, öntudatunkat, szolgálatába, határolódnak, megrövidíti, számkivetve, nyílvánvaló, hivatkoznak, függőségben, asszonyához, gyönyörűség, biztosított, fohászkodni, ellenségkép, sziszifuszi, legszentebb, karácsonyfa, értékeinket, büntetlenül, nagyjainkat, olvasónktól, politikusok, létrehozása, politikusai, mérhetetlen, vétkezőknek, érdekeiért, alkotmánya, keresztény, olyannyira, egyházakat, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 5712
  • e Hét: 19942
  • e Hónap: 31053
  • e Év: 184549
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.